Dolfijnen

Geïnspireerd door dolfijnen

Roelien is in de loop der jaren erg geïnspireerd geraakt door dolfijnen. Dit werkt door in haar kunst, Sjamaanse Teachings en haar coaching werk. Wie eenmaal in contact is geweest met deze bijzondere wezens weet zich vaak diepgaand veranderd. Op deze pagina heeft zij haar ervaringen beschreven en er staan oefeningen over dolfijnen bewustzijn.

In haar boek de Vuurgodin beschrijft Roelien haar bijzondere contact met de Spinner dolfijnen rond om Hawaii. Tegenwoordig zijn er veel meer restricties van natuurbeschermingsorganisaties van toepassing.

Dolfijnen, de Sjamanen van de zee

Uit een artikel voor het blad Onkruid door Roelien de Lange
Dolfijnen helpen ons toegang te krijgen tot ons DNA potentieel, genetische oerwijsheid waar getrainde Sjamanen gebruik van maken. Dolfijnen openen dus ons eigen geweldige potentieel aan opgeslagen mogelijkheden! Daardoor worden wij wijzer, gelukkiger en voelen ons in  verbinding met het Al. Ik ken geen levend wezen op aarde dat meer directe vreugde in je hart brengt dan een dolfijn. Je hoeft ze niet in levende lijve te ontmoeten want als iedereen dat doet hebben ze ook geen rust meer, je kunt overal met ze in contact treden. Alleen al denken aan dolfijnen in je warme bad, foto’s of muziek met dolfijnengeluiden geeft licht, inspiratie en opent je hart.

Wetenschappers en paranormale onderzoekers zeggen dat dolfijnen en walvissen met hun klanken, telepathie en sonar een positieve invloed op ons hebben en ons DNA beïnvloeden.

Onderzoeker dr. Michael Hyson uit de U.S.A. publiceert dat het elektromagnetisch veld van dolfijnen en hun akoestische vibraties onze DNA blauwdruk transformeren.

Onderzoekers verklaren hiermee de genezende invloed van dolfijnen op mensen.

Dolfijnen en DNA

DNA specialisten ontdekken dat het DNA van de mensheid aan het veranderen is. Ons DNA is als een handboek vol genetische informatie over onze soort. In ieder van onze lichaamscellen zit een kopie van dit handboek, opgeslagen in eiwit spiralen.

Iedereen heeft een dubbele DNA spiraal of helix. Bij bloedtesten vond dr. Berrenda Fox uit Californië bij mensen, geboren na 1940, twee tot drie extra helixen. Er zijn al kinderen gevonden met 3 extra helixen,  zij zijn telepathisch en kunnen objecten door de kamer laten bewegen. Het is haar opinie dat de aarde en vele levende wezens hun vibratie aan het verhogen zijn. Als dolfijnen en walvissen meer informatie uit hun DNA handboek halen dan wij, dan hebben ze de beschikking over 35 miljoen jaar verzamelde wijsheid.
Wij gingen nog maar 4 miljoen jaar geleden rechtop lopen en weten nog lang niet wat er in onze DNA aan rijkdom zit. Het team dolfijn- en walvisonderzoekers van het Sirius Instituut op Big Island van Hawaii heeft aangetoond dat dolfijnen geluidssignalen kunnen opvangen én uitzenden die onze genetische dubbele helix kunnen beïnvloeden. De dieren gebruiken dus een natuurlijke biotechnologie en kunnen zo mensen die in hun nabijheid zwemmen helen met hun genezende geluid.

Dolphin friendly

Wist je dat in tonijnvisnetten elk jaar duizenden dolfijnen, waar we zo dol op zijn, de verdrinkingsdood sterven? Wist je ook dat je eigenlijk alleen tonijn moet eten als er ‘dolphin friendly’ op het blikje staat? Inmiddels hebben veel vissers hun netten voorzien van een apparaatje, de ‘Dolphinsaver‘, dat dolfijnen en bruinvissen afschrikt. Dit effectief werkende apparaatje werd door een Nederlands bedrijf ontwikkeld en vindt inmiddels langzaamaan zijn toepassing in de visserijwereld.

Visualisatieoefening  ‘Zwemmen met een dolfijn’

Stel je voor dat je in een blauwgroene zee zwemt met een dolfijn. Het water is warm en streelt je lichaam. Jouw dolfijn zingt in je hoofd en je huid tintelt. Je voelt je ruim en gelukkig. Je ziet een magische toegangspoort. Daarachter liggen jouw verborgen DNA vermogens. Jouw dolfijn zwemt voor je uit in de richting van de poort. Samen ga je er doorheen. Door deze poort kom je in een heel bijzondere dimensie. Zachtjes helpt de dolfijn je bij een schatkist in jezelf te komen. Je haalt er glinsterende strengen informatie uit. Gebruik de kralen als een gebedssnoer. Kraal voor kraal kom je dieper in contact met een bron van oude wijsheid in jezelf. Je herinnert je de heilige verbinding met alles om je heen. Plotseling versta je de taal van jouw dolfijn. Jullie zijn één in een liefdevolle verbinding. Samen genieten jullie hiervan en ga je op reis langs de kust van een prachtig eiland. Je weet nu dat de dolfijn jou ‘mijn mens’ noemt. In gedachten zullen jullie voor altijd verbonden blijven.

Informatie over dolfijnen- en walvissenexcursies

PAS OP! al de onderstaande informatie is verouderd. Kijk zelf op internet wat er nu wordt aangeboden

Voor Hawaii
Family of the Dolphins (Ka Ohana O Nai’a)
Revs. Michael & Melainah Yee
P.O. Box 4729
Kailua-Kona
Big Island
Hawaii 96745
U.S.A.
tel. 001-808-896-2480
email sunlightonwater@hawaii.rr.com
www.familyofthedolphins.org

(zeer ervaren begeleiders)

Zoë Schoemaker

Kerkstraat 49
3581 RB Utrecht
tel. 030-2313805
e-mail dolphinlove_rs@hotmail.com
www.soulessence.org

Reverend Pomaika’i Coulon

P.O. Box 2945
Kailua-Kona
Big Island
Hawaii 96745
U.S.A.email info@weddings4love.com.
www.weddings4love.com
(excursie wordt uitgevoerd door Family of the Dolphins)

Dolfijnenreis.nl

Annemiek Coenen en Bert Voeten organiseren bijzondere bewustzijnsreizen op de Azoren en in de Rode Zee

www.dolfijnenreis.nl


Deze drie foto’s zijn ter beschikking gesteld door Family of the Dolphins

Wil je een van deze foto’s hebben? Klik ze eerst met je linkermuisknop aan zodat ze groot in beeld komen. Klik de beeldvullende foto dan met je rechtermuisknop aan, kies voor Afbeelding Opslaan Als. Klik dan links in het schermpje op Bureaublad en vervolgens rechtsonder op Opslaan. de foto wordt nu naar je bureaublad overgebracht.