Coaching

Nieuw !! Telefonische consulten: Roelien de Lange geeft nu ook telefonische consulten. Hierbij ontstaat een op jou afgestemde Sjamanistische begeleiding voor jouw groei en transformatie proces in deze tijd. Wijze raad wordt soms doorgegeven uit een grotere bron van kennis. Zij kan je ook ondersteunen met haar stem in trance reizen en visualisaties om nieuwe kracht en /of genezing te zoeken. Of in het begrijpen van de boodschappen in jouw dromen. Zij raadt je aan om je meer dan ooit met de aarde te verbinden. Roelien geeft jou ook praktische oefeningen om zelf verder mee te gaan. Haar studie CD: Reizen in Tijd en Ruimte kan eventueel besteld worden met werkboekje. (Alsook haar boeken en Orakelkaarten)

Coachingspraktijk
Je krijgt relaxed alle ruimte, want ik werk nog sporadisch na een druk leven. Graag ondersteun ik je op je weg naar een heldere levensvisie. Samen gaan we op zoek naar de essentie van jouw bestaan, ik stem mij daarbij af op jouw behoefte en jouw levensproces. Als je voor het eerst komt hebben we een intake gesprek en delen de 5 Sjamaanse principes. (z.o.) na een pauze of lunch volgt, naar keuze een sessie van 2 uur. Meestal duurt een coaching 3 uur. Ook geef ik ervaringsgerichte teachings in het Sjamanisme.

Werkplek: Met koffie of thee heet ik je welkom. Dan gaan we naar de werkruimte, met de sfeer van een Indianen huis. Daar vind je ook een warme zitplek met veel schapenvachten. Soms gaan we als jij dat wilt een poos naar buiten, voor natuurinspiratie of delen samen in een ruime wilgenhut bij het vuur. Ik heb 25 jaar met Indianen en andere waardevolle Natuurvolken gewerkt en dit is in mijn leven en werk verweven. Tevens volgde ik o.a. Dromen en Voice Dialogue opleidingen,

Mogelijke technieken: Zowel in een Sjamaanse training als in de coaching gebruik ik verschillende technieken. Aangepast aan jouw vraag, kunnen we bijvoorbeeld oude banden en denkbeelden gaan losmaken, zoals met de Voice Dialogue methode, waarin onze innerlijke stemmen spreken. Of inzicht in onze Dromen verkrijgen en hen resetten. We gebruiken vaak ook de trancereizen, je krijgt een werk CD mee voor thuis. Dit voor jouw Empowerment. We werken indien nodig aan het transformeren van vroegere negatieve ervaringen en kunnen hen gaan resetten. Een mogelijke familie opstelling en het Systemisch werk vindt plaats in een 1 op 1 situatie. En op verzoek, creatieve therapie in mijn kunst atelier zoals schilderen of boetseren.

De 5 Sjamaanse principes, zoals ik ze noem, passen we toe bij aanvang. Dit zijn: Gronding en aarding, vaak via de grote Sjamanen trommel van een meter doorsnede.
Reiniging, meestal met salierook reiniging en wat ik zie of voel in je aura, dit gaan we reinigen en ruimen op wat tegenhoudt. Bescherming: Hoe bescherm jij je zelf? Hoe sta je in je Kracht?Doelen stellen, daar zoeken we samen naar en roepen alle universele hulp aan. Een Zegen vragen, wezenlijk contact maken met hulpbronnen die er voor ons zijn.

Transformatiewerk in de zichtbare en onzichtbare wereld staat altijd centraal.

Rituelen; dit geeft jou een eigen plek in het Grote geheel. Zoals belangrijke verjaardagen vieren. Het man-vrouw worden ( ook het resetten van het verleden kan! ), en bijv. veranderingen in de werksituatie, rouw, afsluitingsfasen, doop, huwelijk, en de levensloop. Zie ook mijn 4 boeken oa. Rituelen boekje, Ankertje 301.

Natuur Contact, ook dit kan meespelen. Vanuit onze intuïtie delen we samen, als we naar buiten gaan. Er zijn krachtige plekken in de grote tuin, zoals een heilige kring van stenen.

Coaching in de natuur: Soms, als jij dat wilt, maken we een wandeling door de bossen en de velden, met openheid voor een inhoudsvol gesprek. Daarbij vormen het seizoen, de bomen en de dieren die we tegenkomen een spiegel voor wat er op dat moment in je leven gebeurt. Wijze Indianen leven in een vorm van synchroniciteit waarbij alles met elkaar in verbinding staat. Niets is toeval, alles valt je op unieke wijze toe. Een cliënt liet weten: ‘Na een nare ziekte wilde ik mijn leven veranderen. In een serie sessies hielp Roelien mij te bevrijden van belastende bindingen uit het verleden en meer in mijn eigen kracht te gaan staan. Ook hielp ze mij het contact met bomen en de natuur te versterken. In het afsluitingsritueel, waarin ik oude dingen in het bos begroef, vlogen twee buizerds vlak boven ons. Hun vleugels waren als goud in het zonlicht, dat voelde als een zegen.’

Coaching en creativiteit
Het komt voor dat het heel helend is om (deels) non-verbaal te werken. Als creatieve therapeute weet ik dat er veel heling ontstaan kan door transformatie tekeningen, door boetseren of muziek, zoals het bespelen van de grote pow-wow, de Indianentrommel. Ook werk ik met klankschalen en andere authentieke instrumenten voor harmonisatie. Je hoeft hiervoor geen creatieve aanleg te hebben, soms werken we met de ogen dicht. Het eindresultaat kan onderdeel zijn van een transformerend ritueel.

Coaching en dromenwerk
In de 25 jaar dat ik als dromentherapeute werk komt het sterk naar voren dat mensen initiaties bij mijlpalen in hun leven ook in hun dromen beleven. Soms weet het onbewuste al wat er gaat gebeuren en geeft dan in krachtige symbolen de blokkades of de inspiratie . weer. Ook deze bijzondere dromen wil ik de plek geven die zij verdienen. Dromenwerk kan een inzichtsvol onderdeel vormen van de coaching.

Locatie
Dicht bij Vorden en Zutphen. Bij opgave ontvang je een reisbeschrijving en advies over treinen en de regiotaxi of een mooie wandeling naar de locatie.

Voor meer informatie:  
tel. 0575 – 44 21 76
of email: info @ roeliendelange.nl