Boeken nieuws

Het succesvolle reisboek Gaya’s Kracht, is prima te bestellen bij info@roeliendelange.nl voor € 29,50 plus porto. Na de 4e druk is Roeliens Sjamanistische roman “de Vuurgodin” uitverkocht. (zoek op Internet) Haar eerste Sjamaanse roman zijn via info@roeliendelange.nl te bestellen voor de normale boekhandel prijs. Van het Sjamaanse Spiegel Orakel (uitverkocht) kun je op deze site een Orakel kaart trekken. (link)
(N.b. Het Orakel is op internet enorm in prijs gestegen sinds het uitverkocht is. We zien een derde herdruk voor ons in de toekomst!)

De CD Reizen in Tijd en Ruimte is nog ruim voorradig. Deze CD is nog steeds bij Roelien te bestellen via info@roeliendelange.nl, incl. werkboekje en porto, € 19,50 of te downloaden tegen een vergoeding.

Gaia’s Kracht

‘Gaia’s Kracht’, het vierde boek van Roelien de Lange
Krachtplaatsen en energienetwerken die ons de weg wijzen naar nieuwe harmonie

Roelien bezoekt al tientallen jaren heilige plekken en krachtplaatsen op onze wereld. ‘Gaia’s Kracht’ neemt je mee langs deze bijzondere plekken. Het weeft een web van liefde voor het magische van Moeder Aarde. Je zintuigen gaan mee op deze bijzondere reis langs inspirerende plaatsen, waar lichaam, hart en ziel gevoed worden. Een reisboek waarbij je van plek naar plek zou willen bladeren en vol kunt stromen met oud geluk en nieuwe energie.

Roger Rundqvist (schrijver en filosoof) vertelt over dit boek:
In dit inspirerende en informatieve boek herinnert Roelien de Lange ons aan de kracht en schoonheid van Gaia, de planeet waarop wij wonen. Door haar poëtische stijl, nauwkeurige feiten en schitterende foto’s brengt zij haar ervaringen tot leven. Ik kan dit boek van harte aanbevelen.

Roger is in 2016 naar Gene Zijde gegaan. Hij was een wijs en prachtig mens. Zijn inspiratie en zijn boeken zullen nog lang voortleven.

De vernieuwende kracht die op dit moment versneld het energieveld van de aarde binnenkomt wordt opgevangen door oude en nieuwe krachtplaatsen, groepen van mensen en individuen die zich inzetten, ik nodig je uit om mee te doen!

‘Gaia’s Kracht, op reis naar haar magische plaatsen’ (2010), 192 pagina’s full color, € 29,50,
ISBN 978 90 77408 75 9. U kunt het via info@roeliendelange.nl bestellen.

Citaat uit het boek
In de stilte ruist het bedauwde gras en uit de schaduw van een grote steenmassa verdwijnen een paar schapen met een zilveren rand van maanlicht. Mijn handen voelen de korstmossen en de warmte van de zon die in de steen nagloeit, maar mijn rug is koud. Ik draai mij om. Mijn reisgenoot staat tegenover mij met zijn rug ook tegen zo’n voorverwarmde megalithische kolos. Vanmiddag onderzochten wij de energieën van de reuzencirkel van Avebury. We kozen deze twee stenen uit omdat de ene een duidelijk vrouwelijke uitstraling heeft en de ander een mannelijke kracht. Wij staan tegenover elkaar met de steen van onze keuze in de rug. Nu stemmen wij ons af op het gevoel van Beltane, waarbij mannelijk en vrouwelijk bij elkaar komen op een heilige manier.
In de stilte van het maanverlichte landschap zingen wij de Aumklank naar elkaar. Deze oerklank wordt door de stenen teruggekaatst en zwelt aan. Het is of de stenen meezingen in een oeroud lied. Rondom ons zie ik witte meidoornbloesems als een sluier in de avondnevel die vanavond Avebury omhult.

‘Gaia’s Kracht’ 
is te koop in de boekhandel. Via de grootste boekenwinkel van Nederland bol.com is het eenvoudig on-line te bestellen, u krijgt het dan met een acceptgirokaart de volgende dag thuisgestuurd.

Dit boek wordt uitgegeven door ‘A3boeken’, een betrokken uitgever die met veel liefde boeken en
kaartspellen uitgeeft die je onder de noemer ‘esoterie’ of ‘spiritualiteit’ zou kunnen plaatsen. Er wordt bij ‘A3boeken’ veel aandacht gegeven aan de inhoud, vormgeving en de afbeeldingen. Kijk op de website van ‘A3boeken’ voor meer informatie over ‘Gaia’s Kracht’.