01 AUM Meditatie

Hallo beste lezer,


Leuk dat je mijn website bezoekt! Dit wordt de eerste van een serie brieven aan jou waarin ik Sjamanistische en Spirituele inspiratie wil doorgeven.
In deze eerste nieuwsbrief wil ik met jullie een mooie affirmatie delen.

Meditatie

Mijn meditaties beëindig ik op Findhorn wijze met het uitzenden van energie. Het zingen van de klank AUM voor vrede doen wij graag daarna. Ik zing deze klank dan gericht naar een grote foto van onze prachtige planeet en zie haar dan omhuld met licht. Probeer het ook eens! Je kunt het nu doen!

Dit is een mooie affirmatie om uit te spreken aan het einde van de meditatie. Ook als je alleen bent is het krachtiger als je dit hardop uitspreekt, waarbij je jouw handen naar voren geopend uitstrekt, naar de foto van onze prachtige planeet.

Het medicijnwiel (de steencirkel bij ons centrum Kristalpunt), werd recentelijk prachtig beschilderd met totemdieren en de vier Heilige Kleuren van de Indianen. Deze vier kleuren symboliseren ook de vier mensenrassen op aarde: het gele ras (oost), het rode ras (zuid), het zwarte ras (west) en het blanke ras (noord). Zie de foto.

Verbazend hoe de Indianen dit wisten en al heel lang in hun heilige ceremoniën alle mensenrassen op aarde eren. Daarbij hoort een allesomvattend gebed met de Vredespijp van Vrede. Tegenwoordig wordt ook het Regenboogras als vijfde ras geëerd. Dit staat voor alle rassen die zich vermengd hebben.

Tot de volgende keer!

Roelien

Klik hier om naar de inhoudsopgave van alle reisverhalen te gaan.