12 Leven vanuit het Licht

Leven vanuit het Licht

De leerlingen luisteren naar de boodschap van de meester


1. Kernwoorden
     – Openheid
     – Channeling
     – Educatie
     – Ontvangen
2. Beschrijving
Een groep discipelen zit om een vrouwelijke goeroe. Zij ontvangt haar inspiratie uit hogere sferen van bewustzijn, van het licht dat neerdaalt uit de hemel. Vanuit de groep en de vrouwelijke goeroe stijgt een energie van aspiratie op die de indalende energie ontmoet.
Zoals het heldere meer steeds opnieuw helder fris water ontvangt van de waterval, zo ontvangen de leerlingen nieuwe lessen van hun lerares. Terwijl de waterlelies zich naar het licht toe openen, nemen de leerlingen het nieuwe licht op in hun hart en hun ziel. De paarse kelkvorm onder hen is als de bekkenschaal in het menselijk lichaam waar alles geaard wordt.
De groene onderrand van het kunstwerk is de aarde in haar vrouwelijke verschijning die een schaal vormt rond het meer. Het geeft de aardse stevigheid die het spirituele nodig heeft.
Een gouden maanlicht verspreidt een toverachtige gloed over een landschap dat is als een spiegel van de ziel, met een kwaliteit van de eeuwigheid.
3. Boodschap

  • Channeling en openheid
    Wederkerigheid; wat je zaait zul je oogsten. Stel je je open voor het goddelijke, dan komt het naar je toe. De boodschap wordt ontvangen in de kelk van je hart. Het is tijd om open te gaan staan voor boodschappen uit een andere sfeer. Je zou zo een boekhandel binnen kunnen lopen en de juiste antwoorden vinden in het boek dat je spontaan openslaat. De kracht van synchroniciteit gaat voor je werken. Wat toeval lijkt, valt je toe. Het kan zijn dat je intuïtie je probeert te vertellen wat je te doen staat. Neem tijd om stil te zijn en je te openen voor de voedende kracht van de kosmos.
     
  • Luisteren en ontvangen
    Was je aan het aarzelen of je wel of niet naar die speciale leraar zou gaan of naar die ene workshop, doe het dan. Zorg wel voor voldoende helderheid in jezelf over wat je op dit moment zoekt en formuleer een duidelijk doel of een duidelijke vraagstelling. Hoe duidelijker je levensvragen, hoe helderder de antwoorden. Twijfelde je erover om vandaag de pendel of wichelroede te gebruiken, twijfel dan niet langer en open je zelf voor de eeuwige wijsheid die door je heen zal stromen. Zorg wel voor voldoende aarding als je bezig bent met spirituele boodschappen.

Deze kaarttrekking wordt je aangeboden door Roelien de Lange. Deze on-line versie is een ingekorte versie van het ‘Sjamaans Spiegel Orakel’. In de volledige versie van het ‘Sjamaans Spiegel Orakel’ zijn de volledige teksten plus nog eens bij iedere kaart Zeven Stappen met Creatieve Oefeningen plus reisverhalen over het ontstaan van het betreffende kunstwerk toegevoegd. Het ‘Sjamaans Spiegel Orakel’ is uitverkocht. Er zijn nog enkele exemplaren bij Roelien de Lange te koop. Op internet zijn de prijzen flink gestegen.